Szolgáltatásaink

Főoldal/Szolgáltatásaink

Cégünk az építőiparhoz kapcsolódó feladatok teljes körét vállalja, így a kisebb felújítási munkáktól elkezdve az alapásáson, kézi és gépi földmunkán át a teljes körű kivitelezések széles körét vállaljuk, akár kertépítést, tereprendezést vagy épp kerítésépítést is.

A számos mögöttünk álló megbízásnak köszönhetően az évek alatt a kivitelezés legkülönbözőbb területein szereztünk tapasztalatot, így a fürdőszoba csempézéstől kezdve a gyártócsarnokok építéséig bármilyen feladatot első osztályú minőségben oldunk meg!

Generálkivitelezés esetén az ügyfelünkkel történő személyes megbeszélések alapján vázlatokat majd engedélyezési és kiviteli terveket készítünk, amelyek teljes körű ügyintézését is vállaljuk. Az eljárás végeztével a beruházótól függően akár azonnal megkezdjük a felvonulást az építési területre. Ezt követően a szerződésben foglalt részhatáridők alapján részteljesítéseket adunk át és számlázunk ki. A beruházás elkészültét követően az épületet kulcsrakész állapotban bocsátjuk a partnerünk rendelkezésére. Az átadást követő egy év elteltével garanciális bejárás keretén belül elhárítjuk az esetlegesen felmerült garanciális hibákat.

Generálkivitelezés egyes fázisai

Személyes egyezetés

IMG_0611

A személyes egyezetés elengedhetetlen ahhoz, hogy megismerjük ügyfeleink pontos elképzeléseit, illetve közösen dolgozzunk ki új megoldásokat. Az egyeztetés során megtervezzük a projekt mérföldköveit illetve a fizetési feltétekről is megállapodást kötünk.

Tervek és engedélyek

IMG_7783 1

A megbeszélés alapján kidolgozzuk a terveket, illetve elintézzük a felmerülő engedélyezési és kiviteli tervekkel kapcsolatos papírmunkákat és ügyintézést is, így ügyfeleinknek nem kell ezekkel foglalkoznia.

Munka elvégzése

KDM_9101_d

Munkavégzésünkre az alaposság és a pontosság jellemző. A munkát megelőző napon kivonulunk a területre, hogy másnap már a nap elején el tudjunk kezdeni dolgozni. Feladatainkat a rész és végső határidők pontos betartásával kiváló minőségben végezzük el.

Átadás kulcsrakész állapotban

IMG_7411

Generálkivitelezés esetén szinte minden részfeladatot mi végzünk, így garantálhatjuk a kitűnő minőséget. Amikor minden a helyére került és alaposan kitakarítottunk akkor átadjuk Önnek a kész épületet, munkát. Önnek nincs más dolga, mint körbejárni az új ingatlant és megbizonyosodni arról, hogy minden pontosan olyan, mint amiben előzetesen megállapodtunk 

Garanciális bejárás

stamp_office_quality4

Az átadást követően egy évvel garanciális bejárást végzünk. Amennyiben felmerül bármilyen garanciális javítanivaló, akkor azt megtesszük. Ezt követően – már ha szükség volt bármilyen korrekcióra – kerül sor az ár fennmaradó részének kifizetésére. Így mi csak akkor jutunk hozzá a teljes árhoz, ha Ön maximálisan elégedett szolgáltatásunkkal, és a bejárást követően is mindent rendben találtunk. Ez is biztosítékként szolgál a szakértelmünkre és az általunk nyújtott kifogástalan minőségre.