Rólunk

Főoldal/Rólunk

Megalakulásunkat követően mérnöki tevékenységgel, projektszervezéssel és szaktanácsadással foglalkoztunk, majd az évek múlásával egyre nagyobb szerepet vállaltunk a növekvő piaci igények kielégítésében. Jelenleg megújult gépparkkal, de a megszokott minőséggel és szakértelemmel állunk rendelkezésére!

Cégünk két fő profil mentén végzi tevékenységét. Elsősorban ipari épületek generál kivitelezésével foglalkozunk, másrészt azonban vállaljuk családi házak építését, felújítását, átalakítását is. Bár a két tevékenység más feladatot jelent, mi ugyanolyan felelősséggel kezeljük mindkettőt, hiszen a hozzáértést és szakértelmet egyik sem nélkülözheti.

Munkánk minőségét jelzi, hogy emeltünk már be több, mint 40 tonnás súlyt egy ipari épület tetején, ahol a tetőszerkezetet oldalt mindössze 10-10 centiméternyivel bontottuk szélesebbre, mint a beemelendő présgép mérete, míg az épületen belül milliméterre pontosan raktuk azt le. Majd az épületen belül a helyére raktuk a súlyt és visszaépítettük a tetőszerkezetet. Mindezt a daru felállításától a munkálatok befejezéséig mindössze 12 óra alatt.

A több mint 20 éves építőipari tapasztalatnak köszönhetően az ország területén több jelentős beruházás elnyerésével büszkélkedhetünk. Megbízóink közt megtalálható számos nagy cég és magánszemélyek egyaránt. Az eddig elnyert munkáinkat határidőre, magas színvonalon valósítottuk meg.