Referencia

Főoldal/Referencia

CIMG3578

Horváth Gyula /Irodaház Pécsett

Az IMG Építő Kft.-vel többek közt 2012-ben dolgoztunk együtt egy irodaház építésével kapcsolatban. A feladat igen összetett volt, hiszen egy könnyűszerkezetes csarnokhoz csatlakozó falazott, tégla építésű irodaház építését kellett megoldaniuk. Nagyon elégedettek voltunk a kivitelezéssel, hiszen az IMG Építő Kft. igazán minőségi munkát adott át nekünk.

Örültünk, hogy egy olyan csapattal dolgozhattunk együtt, akik figyelembe veszik az elképzeléseinket, melynek köszönhetően folyamatos együttműködés valósult meg a projekt teljes ideje alatt. Szerencsére nem kellett újratervezni semmit sem, minden az elején megbeszélteknek megfelelően alakult, beleértve az árat is.

A legfontosabb pozitívumként azt szeretnénk kiemelni, hogy az IMG Építő Kft. rendesen, a határidők pontos betartásával dolgozott, így megkímélt minket a váratlan kiadásoktól és kellemetlenségektől.

Ezen kívül számos más projekt esetében is őket választottuk, és ezt a szokásunkat a jövőben is szeretnénk megtartani!

További referenciák

Szilvási Harri

Hibát követtem el akkor, amikor a legolcsóbb árajánlatot fogadtam el a házam térburkolatának lerakárására. Ennek eredményeként a térkövezés elsőre pocsék lett. Másodszorra az IMG Építőt bíztam meg a feladattal, akik viszont tökéletes munkát végeztek. Ha összehasonlítom a két munka minőségét, akkor az a minimális ár differencia amivel elsőre drágábbnak tűntek, mostanra nevetségesnek hat, a munkájuk minősége önmagáért beszél.

További referenciák